Digitaal in de Wijk (Computervaardig met Kadoze)

Computervaardig met Kadoze.  Voor leden van Kadoze, inwoners van Kattendijke en de Gemeente Goes.

Jacqueline Oude Hesselink van de Stichting Digisteun gaat deze lessen verzorgen, samen met een aantal DigiMaatjes. Naast de ondergenoemde cursustijden blijft ook het Digitaal Café- Inloop- en adviespunt op de donderdagochtend in ’t Katshuis beschikbaar vanaf 09.30- 11.30.

Wij kunnen dit project realiseren door de brede steun die we ontvingen via de Crowdfunding. We begonnen zaterdag 16 januari tussen 13:30-16:00h met een DigiMarkt in ’t Katshuis. Hierbij kon men vrijblijvend kennis maken met het programma.Wethouder Andre van der Reest verrichte de officiële opening.

Voor verdere updates kunt u deze website in de gaten houden, of ons volgen op Facebook: https://www.facebook.com/KadozeKattendijke

Cursustijden en locaties

Dinsdagavond 16 februari – locatie De Bamboemonnik, Monnikendijk 43 te Kattendijke

Laptop van 18:30 uur – 19:45 uur
Tablet van 20:00 uur – 21:15 uur

Donderdagochtend 18 februari – locatie ’t Katshuis
Laptop van 10:30 uur – 11:45 uur

Cursus inhoud

Deze cursus is geschikt voor iedereen, van absoluut beginner tot gevorderde, van jong tot jong van hart en heeft als doel om mensen zo goed mogelijk te laten functioneren in de nieuwe digitale samenleving. Onderwerpen die tijdens de cursus aan de orde kunnen komen zijn onder andere:

Handig gebruik maken van een tablet ( zakcomputer )
Veiligheid bij internetgebruik
Internetbankieren
Creatief zijn met de computer
DigiD aanvragen en hiermee omgaan
Fotoboek maken
Zorg regelen via internet
Communiceren via internet, bijvoorbeeld beeldbellen of skypen
Cursus volgen
nog veel meer……….

Bekijk hier de cursus folder.

Cursusgeld

De cursus bestaat uit 10 lessen van elk 5 kwartier en de prijs voor de gehele cursus is € 50 per persoon. Leden van Kadoze krijgen 20% korting en betalen € 40 per persoon. Bent U nog geen lid van Kadoze en woont U in Kattendijke? Meldt U dan aan als lid en geniet naast deze korting van de diverse andere voordelen van het Kadoze lidmaatschap!

Share Post :

More Posts