Eerste verwenmiddag staat geplanned!

Dinsdag 24 oktober bieden we een ‘verwenmiddag’ aan. Dit houdt in dat we een natuurrondvaart over de Oosterschelde organiseren met MS Onrust vanaf Burghsluis. Een natuurrondvaart duurt 2,5 uur en er is uitleg van een gids. De afvaarten zijn altijd met laag water om zeehonden op een veilige afstand te kunnen bekijken als ze op de zandplaten luieren. Het schip is toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit. Bij deze verwenmiddag krijgt u een kop koe met een Zeeuwse bolus aangeboden. Dankzij subsidie van het VSBfonds kunnen we dit aanbieden voor 10,00 per persoon (normaal tarief is 22,50). Introducees zijn van harte welkom, maar betalen het normale tarief.

Het is herfstvakantie op 24 oktober, dus op tijd reserveren is absoluut noodzakelijk werd ons gezegd. Het komt geregeld voor dat de boot volledig geboekt is. Wilt u mee, dan kunt u dat via dit formulier laten weten voor 25 september. Hoe eerder hoe beter. Twijfelt u of u wel mee kan,dan adviseren wij om toch te reserveren. Tot 10 dagen van te voren kan er (beperkt) worden geannuleerd. Zoals gebruikelijk vragen we om het bedrag over te maken op onze bankrekening voor bevestiging van uw reservering: NL75 INGB 0006781007 ten name van Kadoze. Indien u zou willen rijden wilt u dat ook laten weten?

Share Post :

More Posts